17. april Kick off 7-nuts festivalen

Spaserlauget kan herved invitere til offisiell åpning av 7 nuts festivalen 2020. Vi har jobbet hardt og lenge med å spikre et spennende program i flotte Rosehagen i Vågabakken på Jørpeland.

Som tidligere annonsert vil 7 og 4 nuts turen rundt Jørpeland gå av stabelen lørdag den 18. april 2020, men på fredags kveld steller vi i stand i Rosehagen med kveldsmat og fotoutstilling med Cecilie Brekke @cecbrek.

Helge Kjellevold fra Lysefjorden Utvikling er blitt utfordret på: «Lysefjorden noe annet enn Preikestolen?» Vi får et innblikk i ting som rører seg nå og kanskje en røverhistorie om tiden da fjorden var ung og unge Kjellevold var roadie for Terje Tysland?
Sveinung Mosnes @sveinungmosnes er en lokal friluftsmann som har vært på mang en tur. Han har blant annet gått Norge på langs.Han har bodd i Lofoten og bor nå i Lom. Han kommer for å fortelle om friluftsliv og sin dramatiske tur over Svalbard, der naturen og været gjorde turen til litt av en opplevelse

Ikke nok med….nissen kaster masken og kommer til å lede åpningen fra a til å. Og så kommer Sonja, dronninga av Rosehagen…dette må bli bra!

Sonja Hargautseptember 4, 2019