Selskapslokaler

for livets merkedager

for livets merkedager

Villa Rosehagen har flere flotte selskapsrom, både i hovedetasje og underetasje.

Ved selskap i Villa Rosehagen vil alt være inkludert i valgt meny-pris. Det vil si leie av lokale, dekking av bord, duker, lys, servietter, servering, kokk og oppvask.

Vårt mål er å gi dere en fantastisk feiring av deres merkedager.

Dersom du skal arrangere selskap i Villa Rosehagen, kan du velge mellom vår selskapsmeny eller buffetmeny.

Flere av rommene i Villa Rosehagen er også godt egnet for minnestund. Under finner du meny for minnestund. Ta gjerne kontakt ved ønsker utover dette, vi imøtekommer deres behov.

Oversikt over våre lokaler

Gamla Galleriet
40 personer / 30 personer
småbord/langbord

Stuene
60 personer
småbord

Kontoret
18 personer
langbord

Koserommet
20 personer
langbord

Dersom man ønsker å bestille mat fra Villa Rosehagen til større selskaper er vi gjerne behjelpelige med reservering av større lokaler, samt dekking, servering og rydding. Ta kontakt så møter vi dine behov og ønsker!

Kurs og møter i Villa Rosehagen

Villa Rosehagen ligger i Jørpelands gamle handlegate, Vågabakken, midt i en nydelig hage med 120 rosearter og med utsikt over vågen og kaien hvor hurtigbåten legger til. Huset er en penere Jugendvilla bygget i 1912 som bestyrerbolig til Stålverket.

Vi har lokaler i Gamla Galleriet for opptil 40 personer ved småbord, eller 30 på langbord. Kontoret huser 18 personer ved langbord og Koserommet passer til 20 personer.

Lunsj og middag serveres i Stuene. Vi serverer god mat basert på nære råvarer, gjerne med lokal eplemost.

Vi har satt opp en møte-pakke som du finner i meny-valget over. Vi tilpasser oss deres behov, ta kontakt om du har ønsker utover det som er oppført her.

Vi formidler med glede historien til stedet om ønskelig.